• Gratis Proeftrainingen Thamen

  Gratis Proeftrainingen

  Thamen is een vereniging waar sportiviteit en gezelligheid samengaan. Naast de trainingen en de wedstrijden worden er ook gezellige activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld uitjes met het team, toernooien en thema trainingen.

  Honkbal, softball, beeball en mixed slowpitch beoefenen wij op ons sportpark aan de Vuurlijn. 

  Wil je eerst eens kijken of Thamen wel iets voor jou is? Dat kan! Je mag altijd 3 keer mee trainen met het team of de groep behorende bij jouw leeftijdscategorie. Daarna hoef je pas te beslissen of je lid wordt. Meld je daarom hieronder aan voor een proeftraining. Je ontvangt dan meer informatie over de trainingstijd en de dag en het tijdstip waarop je kunt komen meedoen.
   

  JeugdSportFonds

  Wil je kind graag lid worden van Thamen maar is er thuis te weinig geld? Het Jeugdfonds Sport & Cultuur Noord-Holland helpt! Het Jeugdfonds betaalt voor kinderen en jongeren tussen de 0 en 18 jaar de contributie en eventueel de spullen zoals sportkleding.

  Hoe werkt het?

  1. De aanvraag voor een bijdrage wordt gedaan door een intermediair. Dit is bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, schuldhulpverlener of medewerker sociaal wijkteam; Je leest hier waar je een intermediar kunt vinden.
  2. De intermediair doet, in overleg met jou, een aanvraag;
  3. Je hoort binnen 3 weken of de aanvraag goedgekeurd is;
  4. Na goedkeuring kun je je kind aanmelden bij de ledenadministratie van Thamen door het sturen van een mail naar ledenadministratie@thamen.info
  5. Het fonds betaalt de contributie direct aan Thamen. Je ontvangt zelf geen geld.

  Let op: Je moet ieder jaar een nieuwe aanvraag doen.