• Nieuwsgierig geworden naar honkbal en softbal? Kom eens een keer meetrainen bij Thamen. Wij zijn nog altijd op zoek naar nieuwe spelers voor onze teams. En je kunt al bij Thamen terecht vanaf vijf jaar!
   
  Een Amerikaanse coach die clinics komt geven, internationale wedstrijden, familietoernooien, barbecues en teams voor alle leeftijden. Bij honk- en softbalvereniging Thamen is altijd wel iets te beleven. Elk seizoen melden veel nieuwe spelers zich aan. Heb jij ook interesse om te gaan honkballen of softballen? Hieronder kun je alles vinden wat je te weten wilt komen als je ook bij Thamen wilt komen spelen.
   
  Kan ik het eerst uitproberen?
  Bij Thamen kun je eerst drie keer gratis en vrijblijvend meetrainen. Tijdens deze trainingen kan je materiaal lenen van de club. Als je een keer mee wilt trainen, of meer informatie wilt hebben, dan kun je het contactformulier op deze site gebruiken. Wij brengen je dan in contact met de trainer of coach van het team waarin je komt te spelen.
   
  In welk team kom ik te spelen?
  Thamen beschikt over zestien verschillende teams voor jongens, meisjes, heren en dames. Je kunt al beginnen vanaf vijf jaar! Bovendien hebben wij ook een Mixed Slowpitch  team voor die mensen die niet elke week in competitieverband willen honkballen of softballen, maar meer voor het plezier zo nu en dan eens een balletje willen gooien en vangen. Afhankelijk van je leeftijd kom je in één van de volgende teams terecht:
   
  5 t/m 9 jaar: BeeBall
  10 t/m 12 jaar: U12 (Pupillen)
  13 t/m 15 jaar: U15 (Aspiranten)
  16 t/m 21 jaar: U21 (Junioren)
  18 jaar en ouder: Senioren (honkbal, dames- en herensoftbal en mixed slowpitch)
   
  Wat kost het?
  Als nieuw lid van Thamen betaal je geen inschrijfgeld. Check de link met de contributies op onze website, er is een mogelijkheid om een betalingsregeling af te spreken. Jeugdleden kunnen bovendien gebruik maken van het Jeugdsportfonds.
   
  Nog niet overtuigd?
  Kom dan gewoon eens een keer kijken bij Thamen, ons speelschema is ook te vinden op de website  Je kunt dan zelf ervaren hoe gezellig het is bij de enige honkbal- en softbalvereniging in Uithoorn. 
   
  Hoe kun je lid worden?
   
  Weet je zeker dat je bij Thamen wilt komen honkballen of softballen? Klik dan door naar de knop “aanmelden nieuwe leden"
   
  Tot ziens bij Thamen