• Nadat in het vorige weekend 2 wedstrijden verregend waren voor Thamen Honkbal 1, kon er op zondag 10 oktober op een mooie nazomer weer gespeeld worden. Op eigen veld tegen Cromtigers. 

    In de 1e inning komt Thamen als eerste door en worden er 4 punten gescoord door o.a. een driehonkslag van Soerka. Dezelfde Soerka is in de 2e inning wederom productief en slaat M Schouten een tweehonkslag. Dit brengt de score op 6-0.

    Ondertussen weet Cromtigers niet te scoren, als gevolg van de foutloze Thamen verdediging en goede pitchen van Hoekstra. In de 3e inning slaat Van Hoek een honkslag en weet hij thuis te bereiken op wederom een driehonkslag van Soerka: 7-0. In de 6e inning bijt Cromtigers van zich af. R Luttik slaat een honkslag en weet uiteindelijk binnen te lopen op de honkslag van Kamstra.

    Voordat Cromtigers echt gevaarlijk kan worden, zet Thamen nogmaals aan in de 7e inning. Rikken is in de ploeg gekomen, slaat een honkslag en scoort op de honkslag van Blonk. Als Koole dan een 2-run homerun slaat, brengt dat de score op 10-1. Het slotakkoord is voor Rikken. In de 8inning slaat hij een honkslag waarop J Vogelaar kan scoren en de walk-off een feit is: 11-1.

    Soerka is absolute man of the match met een slaggemiddelde van .800 en z’n goede pitchen. Ook mag niet onvermeld blijven dat Blonk met .750 ook een geweldige wedstrijd heeft gespeeld.

    Op donderdag 14 oktober staat de laatste thuiswedstrijd op het programma tegen The Herons H1. Aanvangstijd 19:30 uur.