• Op Tweede Paasdag stond de eerste thuis wedstrijd van het seizoen van Thamen H1 op het programma, tegen The Bears uit Bergen. De traditionele eerste bal werd gegooid door Robin uit het team Thamen U12-1.

    Thamen schiet uit de startblokken wanneer Koole en Van Hoek thuis weten te bereiken in de eerste inning: 2-0. T/m de 3e inning wordt er niet gescoord door de Bears, maar schrikt dat ze niet af.

    In de monster innings 4 t/m 6, worden veel honkslagen geslagen worden door Spruit, Van Zelfst, Kruidenberg, Brocken en F Hardewijn. Metzelaar topt het af met een prachtige homerun: 2-11 in het voordeel van Bears. Thamen heeft al die tijd niet weten te scoren en doet pas wat terug in de gelijkmakend 6e en 7e slagbeurt.

    Blonk, Groen en J Vogelaar weten thuis te bereiken en perst Groen er bovendien met een mooie homerun nog een extra punt uit: 7-11. Dat is waar Thamen op blijft steken, terwijl Bears blijven scoren. Een paar keer 4 wijd, een aantal gestolen honken, doorgeschoten ballen én goed slagwerk van Metzelaar en Brocken bepalen de eindstand in de 8ste inning: 7-17. Bears wint Opening Day 2022.

    Op zondag 24 april staat de volgende wedstrijd van Thamen H1 op het programma: uit tegen Vennep Flyers te Nieuw Vennep. Aanvang 13:00 uur.