• Zondag 30 juni: Thamen Honkbal 21-3 uit bij de Vennep Flyers HB U21-1 

   

  Vorige keer verloren we nipt van dit team. Dat zouden nu niet meer laten gebeuren. We hadden ook serieuze versterking mee: Quinto en Collin. Dus hoopvol gestemd al vroeg op weg naar Nieuw-Vennep.

  We wisten natuurlijk wel dat het een pittige klus zou worden. En in tegenstelling tot de laatste wedstrijd van het Nederlands eftal, zouden wij deze wel winnen. Maar helaas liep het niet zoals gehoopt. Er waren zeker goede individuele acties; er werden mooie vangballen gemaakt en zo hier en daar een goede tik. Maar die werd dan weer gevangen. En eerlijk is eerlijk: de VF waren beter. Ze sloegen beter, waren scherper en hadden er overduidelijk veel zin in. Wij verloren de wedstrijd met 12-2.

  Team, jullie werken hard op de training en zie deze wedstrijd als een kans om iets te leren. De manier waarop het de laatste weken gaat, loopt niet lekker. Verliezen is nooit leuk maar het gaat weer lukken. 

  Het is een spannende, ingewikkelde sport en dat maakt honkbal uniek en mooi. Laten we dat vooral niet vergeten. Er zijn geen wondermiddelen om te winnen maar blijf je teamies aanmoedigen. En doorzetten, niet opgeven plus afmaken. 

  Quinto en Collin dank voor jullie waardevolle inzet. Noa, we hopen dat je er héél snel weer bij bent achter de thuisplaat en Thomas dat je arm weer spoedig doet wat ie altijd deed: knallen!  

  Volgende week beginnen we gewoon weer opnieuw. Dan kiezen we voor de winst en het plezier en staat de wedstrijd tegen Onze Gezellen op het programma!