• Op zondag 30 juni jl. hebben wij voor de wedstrijd van Honkbal Heren 1 tegen HCAW H3 onze eigen Jan van Tiel in het zonnetje gezet. Mede door wat gezondheidsperikelen aan zijn kant was dit nog niet eerder gelukt. Zijn zoon Peter die jarenlang bij ons heeft gespeeld was ook van de partij.

  Jan, inmiddels 86 jaar, had een paar maanden geleden bij het Bestuur aangegeven te stoppen als onze ledenadministratie. Jan heeft deze functie met veel plezier ruim 25 jaar voor onze vereniging gedaan.

  Jan vertelde in zijn korte speech hoe hij met zijn zoons Peter & Edwin ongeveer 50 jaar geleden bij Thamen terecht was gekomen. In eerste instantie als trainer/coach en begeleider van het team van zijn jongens. Echter niet snel daarna was Jan betrokken als o.a. secretaris van onze vereniging. Jan heeft in de daarop volgende jaren vele functies binnen het Bestuur gehad.

  Linda vertelde hoe zij ongeveer dertig jaar geleden in het Bestuur plaatsnam en dat Jan toen de functie van secretaris vervulde. Jan was altijd rustig, bedachtzaam en was bij voorkeur op de achtergrond actief. Een mooi moment dat Jan wel in de spotlights was toen hij ruim twintig jaar geleden de bordjes mocht omdraaien van het scorebord wat geplaatst was tijdens de diverse Europa Cups.

  Jan is door onze vereniging al in 2005 benoemd tot Lid van Verdienste voor zijn enorme inzet voor onze vereniging. Hij kreeg zondag van het Bestuur (en onze leden) een houtenplank, met Thamen logo, met allerlei lekkers erop en een mooie bos bloemen

  Helemaal loslaten kan hij onze vereniging gelukkig nog niet, want al snel werd Linda ingefluisterd dat hij sommige klusjes best nog wil blijven doen.

   

  Tamara Hilgen heeft inmiddels de ledenadministratie van Jan overgenomen.