• Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiĆ«le bijdrage leveren aan Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen, zonder dat het jou een cent extra kost!Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

  Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Thuisbezorgd en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen.
  En nogmaals, het kost je niets extra!

  Wil je Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen ook GRATIS sponsoren?
  Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen. Voor jou een kleine moeite, voor Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen zijn het directe inkomsten.

  Hoe werkt het?
  Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen hier direct van!

  Let op: geen commissie op boeken
  In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

  Je blijft anoniem
  Noch SponsorKliks, noch Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.

  Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen dan niets op.

  Bezoek de SponsorKlikspagina van Honkbal- en Softbal Vereniging Thamen op
  https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=2802