• Als de covid-richtlijnen het toelaten mogen wij weer... en gaan wij op zaterdag 16 en zondag 17 oktober naar de Brasschaat Braves die voor de bijna 40ste keer hun jaarlijkse recreanten toernooi organiseren. 

  Net als andere jaren zijn er door onze organisatie 3 teams ingeschreven voor het slowpitch gevorderden toernooi. De teams moeten bestaan uit minimaal 5 heren en 5 dames en wij spelen vanwege de veiligheid ook dit jaar met een zachte bal. 

  Op zaterdag en zondag speel je een heel aantal wedstrijden. De prijsuitreiking staat zondag rond 18.00 uur gepland. Wij gaan er vanuit dat wij net als andere jaren ook weer zelf voor de scheidsrechters moeten zorgen! 

  Zaterdag vanaf ongeveer 18.00 uur kan er weer gegeten worden bij Brasschaat, waarna er een feest is. Kosten van het diner zijn ongeveer € 18,00. De kosten van het eten zijn verrekend in het totaalbedrag voor deelname. En zaterdagavond komen eten is verplicht om als vereniging weer deel te nemen aan het toernooi. 

  De overnachting zal dit jaar plaatsvinden in het welbekende Sporthotel in Brasschaat. Er zijn 50 slaapplaatsen beschikbaar, de kamerindeling is de afgelopen jaren aangepast. En ook dit jaar is het mogelijk om al op vrijdag te slapen (wij zijn verplicht om 2 nachten af te nemen bij het Sporthotel).  

  Voor een heel weekend, inclusief toernooigeld, 2 overnachtingen en eten zaterdagavond is de prijs voor 2021 € 55,00 (waarbij wij uit gaan van 40 deelnemers). 

  Inschrijven kan dus vanaf nu tot en met 15 september a.s. door de link in te vullen:

  https://forms.gle/bpQqWH7311XAWNrz8

  waarna je t.z.t. een betalingsverzoek van Linda zult ontvangen.

  Voor meer informatie mag je contact opnemen met Linda via het e-mailadres thamenbrasschaat@gmail.com

  (*) = totaalbedrag is bedrag voor 2 overnachting, toernooigeld, en diner op zaterdagavond.